Etablererstipend

Etablererstipend fra Innovasjon Norge

Vi kan veilede deg og se på muligheten for å søke om Etablererstipend til oppstart av din bedrift. Mulighet for støtte er avhengig blant annet av hva du skal starte med og i hvilket omfang.

Innovasjon Norge støtter gjerne etableringer som representerer noe nyskapende. Dersom noen andre driver med noe tilsvarende i det samme område er det vanskelig å få støtte. Nyetableringen skal gjerne ha potensiale for å vokse og bli til flere arbeidsplasser. Det teller positivt om bedriften retter seg mot et nasjonalt eller internasjonalt marked.

Dersom du planlegger å starte egen bedrift og ønsker å undersøke mulighetene for etablererstipend er det viktig å komme i kontakt med Innovasjon Norge så tidlig som mulig. Det er ikke mulighet til å få støtte til investeringer som allerede er gjort. Hos oss kan du få veiledning til søkeprosessen.

Innovasjon Norge har kontordag hos oss i Midt-Telemark noen ganger i året og da har du mulighet til å bli med på miniseminaret «Fra idé til marked» hvor du får informasjon om etablererstipend ordningen, en gjennomgang av ideen og mulighet til en kort «speed date» med en rådgiver fra Innovasjon Norge i etterkant. Disse arrangementene blir også kjørt på Klosterøya i Skien. Dette er første trinnet på veien for å søke om etablererstipend.

Du kan lese mer om støtteordningene fra Innovasjon Norge på deres nettsider.

Ta gjerne kontakt med våre etablererveiledere for en samtale om din forretningsidé, så veileder vi deg videre i prosessen.

Bent Gurholt,
daglig leder
bent.gurholt@mtnu.no
tlf 932 40 080

Ann Kristin Ødegård,
etablererveileder
ann.kristin@mtnu.no
tlf 919 10 797

Karsten Pedersen,
bedriftsrådgiver
karsten@mtnu.no
tlf 938 92 242

Elisabeth B. Vefall,
prosjektmedarbeider
elisabeth.vefall@mtnu.no
tlf 480 32 155

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.