Ny møteplass for bedrifter og studenter

Studentsamarbeid.no

Mange bedrifter vet ikke om mulighetene rundt samarbeid med studenter ved Høgskoler og Universiteter i Norge. I tillegg savner studenter en fremgangsmåte for å etablere kontakt og samarbeid med næringslivet.
Nettportalen www.studentsamarbeid.no er et sammensatt nettverk av studenter ved Høgskolen i Sørøst-Norge og næringslivet lokalt i Telemark, som tilrettelegger for enkelt samarbeid mellom ny teori og velutprøvd praksis.

Hensikten er et større samspill, og økt verdiskapning i regionen Telemark, gjennom en rask og enkel prosess for å etablere samarbeid.

Studentprosjektet Link Telemark har siden august utviklet nettsiden Studentsamarbeid.no, som et svar på regionens ønske om å øke tilflytning og verdiskapning lokalt.

Hva betyr dette for din bedrift?

For bedrifter er dette en enkel måte å komme i kontakt med og få innsyn i Høgskolen, samt en gyllen mulighet for å teste ut fremtidige arbeidstagere uten at det trenger å påløpe store ekstrakostnader. Eksempelvis legger Høgskolen til rette for at bedrifter kan ha ulønnede studenter i praksis i en periode på fire måneder.

Studentene vil kunne dra nytte av høyaktuell praktisk erfaring og skape kontaktnettverk i det lokale næringslivet, som senere kan vise seg å være veien inn i fast jobb.

 

Les mer på www.studentsamarbeid.no

Eller kontakt Link Telemark på

admin@studentsamarbeid.no

Vår årsmelding for 2018 er klar.
Du finner den sammen med tidligere årsmeldinger her:
http://www.mtnu.no/om-mtnu/aarsmelding

Ønsker du å bli en del av et miljø med flere bedrifter?

Bli kjent med Universitetet vårt

En presentasjon fra Telemarksforsking

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.