Mat og håndverk

Et samarbeidsprosjekt mellom matprodusenter og tradisjonshåndverkere

Prosjektet har kartlagt produsenter, produkter, aktuelle arenaer for samlokalisering og interesse for bedriftsnettverk innen fagfeltene i regionen Midt-Telemark.

Prosjektet har videre sett på muligheter for produktutvikling i krysningsfeltet mellom fagfeltene lokal mat og håndverk.

Prosjektet er tufta på verdier som lokalt, kortreist, reint, økologisk, gjenbruk og preges av tanken på sirkulær økonomi. Den største delen av arbeidet har vært å utvikle og produsere nye produkter. En viktig del av arbeidet var merking og verdiformidling av produktene til kunden i sammenheng med estetisk profil.

Se prosjektrapporten her

Vår årsmelding for 2018 er klar.
Du finner den sammen med tidligere årsmeldinger her:
http://www.mtnu.no/om-mtnu/aarsmelding

Ønsker du å bli en del av et miljø med flere bedrifter?

Bli kjent med Universitetet vårt

En presentasjon fra Telemarksforsking

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.