Personvernerklæring

Midt-Telemark Næringsutvikling AS er opptatt av å beskytte og respektere personvernet ditt i samsvar med EUs personvernforordning (2016/679) av 27. april 2016 (General Data Protection Regulation, GDPR). Denne personvernerklæringen forklarer når og hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan vi bruker dem, under hvilke omstendigheter vi kan videreformidle dem til andre, og hvordan vi ivaretar opplysningenes sikkerhet.

Hvem er vi?

Midt-Telemark Næringsutvikling AS jobber med veiledning og rådgivning for næringslivet i Midt-Telemark. Selskapets hovedkontor ligger i Bø i Telemark, Norge.
Midt-Telemark Næringsutvikling AS er dataansvarlig og selskapets databeskyttelsesansvarlige kan kontaktes på e-post: post@mtnu.no

 

Når samler vi inn personopplysninger om deg?

Når du kontakter oss for veiledning.

Når du melder deg på et av våre arrangement.

Når du samhandler med oss personlig, gjennom korrespondanse, via telefon, i sosiale medier eller via websidene våre.

Når vi samler inn personopplysninger fra andre offentlige kilder (f.eks. Brønnøysundregistrene). Vi bruker bare disse dataene hvis du har gitt kildene samtykke til at de kan dele personopplysningene dine med andre.

 

Hvorfor samler vi inn og bruker personopplysninger?

Vi samler inn og bruker personopplysninger hovedsakelig for å kunne følge opp vår veiledning og rådgivning, og markedsføre arrangementer. Vi samler også inn opplysninger om leverandører, partnere og personer som søker jobb eller arbeider i selskapet vårt.

Vi kan bruke opplysningene dine til følgende formål:

Sende deg markedsføringskommunikasjon som du har bedt om. Dette kan omfatte informasjon om våre tjenester, og markedsføring av arrangementer og aktiviteter. Denne kommunikasjonen er abonnementsbasert og krever at du samtykker til å motta den.

Gi deg informasjon om et arrangement du har meldt deg på, for eksempel om innhold og møtested.

Svare på et «Kontakt meg»-skjema eller andre webskjemaer du har fylt ut på Midt-Telemark Næringsutvikling AS sine websider.

Følge opp innkommende forespørsler (kundestøtte, e-post, eller telefonsamtaler).

Kontakte deg for å utføre undersøkelser om hva du mener om produktene og tjenestene våre.

Behandle en jobbsøknad.

 

Hvilken type personopplysninger samles inn?

Vi samler inn navn, telefonnummer, stilling og e-postadresse i tillegg til navnet på og kontaktinformasjonen til selskapet du jobber for. Vi kan også samle inn tilbakemeldinger, kommentarer og spørsmål som vi har mottatt fra deg i servicerelatert kommunikasjon og aktiviteter, som møter, telefonsamtaler, dokumenter og e-post. Fra websidene våre kan vi samle inn IP-adresser og handlinger utført på siden.

Hvis du søker på en jobb hos Midt-Telemark Næringsutvikling AS, samler vi inn opplysningene du gir under søknadsprosessen.

Midt-Telemark Næringsutvikling AS samler ikke inn og behandler ikke spesielle kategorier med personopplysninger, som unike identifikatorer og sensitive personopplysninger.

 

Hvor lenge tar vi vare på personopplysninger?

Vi lagrer innsamlede personopplysninger så lenge vi mener det er nødvendig for å oppfylle formålet med innsamlingen. Samtidig vurderer vi behovet for å svare på forespørsler fra deg eller løse mulige problemer, overholde lovfestede krav under gjeldende lovgivning og behandle lovfestede krav/klager. I tillegg tar vi beskyttelsesformål i betraktning.

Dette betyr at vi kan oppbevare personopplysningene dine i en rimelig periode etter din siste samhandling med oss. Når personopplysningene som vi har samlet inn, ikke lenger er nødvendige, sletter vi dem på en sikker måte. Vi kan behandle opplysningene for statistiske formål, men i slike tilfeller vil opplysningene bli anonymisert.

 

Rettigheter til egne personopplysninger

Du har følgende rettigheter til personopplysningene dine:

Rett til å be om en kopi av personopplysningene som Midt-Telemark Næringsutvikling AS har om deg.

Rett til å be Midt-Telemark Næringsutvikling AS korrigere personopplysningene hvis de er unøyaktige eller utdaterte.

Rett til å be om at personopplysningene slettes når det ikke lenger er nødvendig for Midt-Telemark Næringsutvikling AS å oppbevare slike data.

Rett til når som helst å trekke tilbake et samtykke til at vi kan behandle personopplysningene dine.

Alle spørsmål om personvernrettigheter skal sendes til post@mtnu.no

 

Bruken av informasjonskapsler og nettvarder

Vi bruker informasjonskapsler og nettvarder til å samle inn informasjon mens du navigerer på selskapets websider (websidens navigasjonsinformasjon). Denne informasjonen omfatter standardinformasjon fra nettleseren din, som nettlesertype og nettleserspråk, IP-adresse (Internett-protokoll) og handlingene du utfører på selskapets websider, som websidene du ser på og koblingene du klikker på. 

Informasjonen brukes til å få websidene til å fungere mer effektivt, samt til å gi eierne av siden forretnings- og markedsføringsinformasjon. Vi samler også inn informasjon om operativsystem, refererende side, banen gjennom webområdet, ISP-domene osv. Formålet er å forstå hvordan besøkende bruker et webområde. Informasjonskapsler og lignende teknologi hjelper oss til å skreddersy webområdet etter dine personlige behov samt til å oppdage og forebygge sikkerhetstrusler og misbruk. Hvis informasjonskapsler og nettvarder brukes alene, vil de ikke identifisere deg personlig.

 

Deler vi opplysningene dine med noen?

Vi verken deler, selger, leier eller utveksler opplysningene dine med tredjeparter uten ditt samtykke.

Hvis lovpålagt:

Vi offentliggjør personopplysningene dine dersom det er pålagt ved lov, eller dersom vi som selskap med rimelighet mener at denne offentliggjøringen er nødvendig for å beskytte selskapets rettigheter og/eller for å overholde krav i forbindelse med en rettssak eller rettskjennelse. Vi vil imidlertid gjøre det vi kan for å sikre at personvernrettighetene fortsatt beskyttes.

 

Bruk av underleverandører (databehandlere og underdatabehandlere)

Vi kan bruke underleverandører til å behandle personopplysninger på våre vegne. I så fall har vi ansvar for å påse at de forplikter seg til å følge denne personvernerklæringen og gjeldende personvernlovgivning ved å signere en databehandlingsavtale.

Hvis underleverandøren behandler personopplysninger utenfor EU/EØS-området, må slik behandling være i samsvar med rammeverket EU-US Privacy Shield, EUs standardkontraktsvilkår for overføring til tredjeland eller et annet spesifikt fastsatt rettslig grunnlag for overføringen av personopplysninger til et tredjeland.

 

Endringer i denne personvernerklæringen

Midt-Telemark Næringsutvikling AS forbeholder seg retten til når som helst å endre denne personvernerklæringen. Den gjeldende versjonen vil alltid være tilgjengelige på websidene våre. Vi oppfordrer deg til å sjekke personvernerklæringen fra tid til annen for å forsikre deg om at du er fornøyd med eventuelle endringer.

Hvis vi gjør endringer som endrer personvernpraksisen betydelig, varsler vi deg på e-post eller ved å legge ut en melding på websidene våre før endringen trer i kraft.

 

Retten til å registrere en klage hos en tilsynsmyndighet

Hvis du er misfornøyd med måten personopplysningene dine er behandlet på, kan du i første omgang kontakte oss pr telefon eller e-post: post@mtnu.no

 

Hvis du fortsatt er misfornøyd, har du rett til å henvende deg direkte til de nasjonale tilsynsmyndighetene for å få en avgjørelse. Tilsynsmyndighetene kan kontaktes på www.datatilsynet.no

Ønsker du å bli en del av et miljø med flere bedrifter?

Bli kjent med Universitetet vårt

En presentasjon fra Telemarksforsking

MTNU ønsker å gjennomføre flere bedriftsbesøk i regionen.

7.30-10.00 13. desember 2018

Spiseriet, Øvre Verket, Ulefoss

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.